Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Ranczo Czerwony Młyn

Adres obiektu Źródlana 54 (dojazd od strony ul. Piaskowej), 42-421 Zdów
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.9
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Edyta
Dodano: 2015-09-23
Pobyt od: 2015-09-01 do 2015-09-06
 
 
    

Gorąco polecam! Bardzo sympatyczna atmosfera ze strony właścicieli. Okolica piękna,blisko do wszelkich atrakcji Jury. Domeczki wyposażone są świetnie.


 
 

Robert z rodzina
Dodano: 2015-09-22
Pobyt od: 2015-09-04 do 2015-09-11
 
 
    

Super miejsce! Gospodarze mili i bardzo życzliwi . Jeśli chodzi o domek naprawde wszystko jak najbardziej bardzo dobrze zorganizowane domek czysty zadbany okolica spokojna (można zwiedzic ruiny zamków Ogrodzieniec,Mirów,Bobolice niedaleko aquapark) . Możliwość zjedzenia świeżej ryby prosto ze stawu.Naprawde polecam.


 
 

Alicja z wrocławia
Dodano: 2015-06-10
Pobyt od: 2014-05-19 do 2015-05-21
 
 
   

Wspaniałe miejsce, byliśmy razem z dwójką małych dzieci w tym z 7 miesięcznym synkiem. Miejsce ciche, czyste, idealne na odpoczynek. Starszy syn całe popołudnie po zwiedzaniu spędzał na placu zabaw rancza i nie miał dość. Robiliśmy sobie grilla a wieczorem paliliśmy w kominku. Jest możliwość zjedzenia świeżej rybki, ze stawu obok. Gorąco polecam to miejsce dla szukających wytchnienia. Jest to świetna baza wypadowa do zwiedzania okolicy. Na pewno wrócimy i przyciągniemy znajomych. Pozdrawiamy serdecznie!


 
 

Kasia I Marek z Katowic
Dodano: 2014-10-17
Pobyt od: 2014-10-13 do 2014-10-15
 
 
 

Minął wrzesień i już tęskniliśmy za Ranczem i proszę w październiku wróciliśmy na dwa dni. To miejsce gdzie chce się wracać i już czekamy na następny wrzesień. Za każdym razem jesteśmy zaskoczeni szybkimi zmianami na lepsze, o które dbają gospodarze.Ciągle czegoś przybywa, by umilić pobyt zapalonym grzybiarzom, jak my oraz rodzinom z dzieciakami. Mama i tata cudownie odpoczną, a pociechy się nie zanudzą. I jeszcze to otoczenie i spokój - bezcenne :)


 
 

Kasia i Marek z Katowic
Dodano: 2014-09-07
Pobyt od: 2014-09-01 do 2014-09-05
 
 
 

Na Ranczu Czerwony Młyn byliśmy w tym roku po raz drugi, gdyż po długich poszukiwaniach nie znaleźliśmy oferty nawet w połowie konkurencyjnej. W związku z tym, że jesteśmy zapalonymi grzybiarzami i szukamy ciszy i spokoju w komfortowych warunkach możemy z czystym sumieniem polecić to miejsce na dłuższe i weekendowe wypady. Gospodarze przemili i traktują gości jak rodzinę. Domki komfortowe ,czyściutkie a kominek rewelacja, szczególnie we wrześniowe wieczory. Nie ma do czego się przyczepić :)


Kasia i Marek z Katowic - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn Kasia i Marek z Katowic - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn Kasia i Marek z Katowic - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn
 
 

Irena i Piotr
Dodano: 2014-07-14
Pobyt od: 2013-06-22 do 2014-06-28
 
 
 

Ranczo Czerwony Młyn to piękne miejsce oderwane od miejskiego zgiełku. Odkryliśmy je sami szukając w internecie bazy wypadowej na Szlaku Orlich Gniazd. Urlop już się skończył, a ja wciąż wracam myślami do tego magicznego miejsca. Dla nas, mieszkańców znad morza pobyt u Was był znakomitą odmianą - zachwycaliśmy się widokami skał, podążaliśmy śladami zamków obronnych i codziennie strudzeni wracaliśmy do domku, gdzie czuliśmy się swobodnie jak u siebie. Mogliśmy przyrządzić sobie posiłek, zapalić w kominku albo zalec w hamaku z winkiem...Właściciele bardzo mili, sympatyczni, dyskretni. Będziemy polecać znajomym ten sympatyczny zakątek Jury Krakowsko -Częstochowskiej. A Państwu życzymy realizacji nowych pomysłów i powodzenia w biznesie. Irena i Piotr z Gdyni. Ps. Byliśmy akurat świadkami warsztatów teatralnych. Cieszę się, że nasza obecność nie zakłócała pracy młodych ambitnych aktorów z teatru Fajrant.


Irena i Piotr - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn
 
 

Teatr FAJRANT
Dodano: 2014-07-10
Pobyt od: 2014-06-22 do 2014-06-26
 
 
  

Ranczo Czerwony Młyn to miejsce, do którego naprawdę chce się wracać. Już po raz drugi mieliśmy okazję „wypoczywać” w tym uroczym miejscu. Była to troszkę inna forma relaksu niż pozostałych gości, ponieważ my byliśmy tam z zamiarem zorganizowania warsztatów teatralnych. Udało się. To miejsce sprawiło, że pomysły jakie rodziły się co chwila, naprawdę pomogły naszym wspaniałym, młodym, nieprofesjonalnym aktorom trochę rozwinąć skrzydła. Cudowna okolica, doskonałe warunki mieszkalne, a przede wszystkim możliwość zorganizowania takich warsztatów, to coś co naprawdę jest rzadko spotykane. Dziękujemy serdecznie właścicielom i zapraszamy na nasze spektakle :)


Teatr FAJRANT - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn Teatr FAJRANT - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn Teatr FAJRANT - opinia o obiekcie Ranczo Czerwony Młyn
 
 

M. Konieczek
Dodano: 2013-08-21
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-17
 
 
 

Piękna lokalizacja, reakcja na zgłaszane problemy natychmiastowa, świetny plac zabaw dla dzieci, brak tylko niewielkiej plaży i pralki do prania. Ogromny potencjał tego miejsca gospodarze z pewnością wykorzystają w 100%. Jednym słowem udane wakacje za które serdecznie dziękujemy.


 
 

Dominika z Warszawy
Dodano: 2012-08-01
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 
 
  

jeden z bardziej udanych pobytów; warunki rewelacyjne, położenie wręcz bajeczne, na terenie obiektu bardzo przemyślane dodatki w formie placu zabaw, wiaty biesiadnej z grillem i hamakiem; okolica cicha i wręcz pełna różnorodnych atrakcji. Polecamy


 
 

Piotr z W-wy.
Dodano: 2012-07-17
Pobyt od: 2012-07-08 do 2012-07-11
 
 
  

Bardzo fajne miejsce,szczerze polecam.Moje dzieci zachwycone,ja i zona bardzo zadowoleni.Myślę,że jeszcze tam kiedyś wrócę.Bardzo dobry kontakt z właściecielami.Okolica wspaniała z dala od miasta.


Opinie 1-10 z 20

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie